Ugrás a fő tartalomra

3300 Eger, Kertész utca 128.


+36-20/858-3775

Széchenyi 2020

Hírek


2024. ápr. 15.
admin
 • HVSZC hírek

60 éves a REZSI!

Nagyszabású rendezvénnyel ünnepelte fennállásának 60. évfordulóját Füzesabonyban a Heves Vármegyei SZC Remenyik Zsigmond Technikum.

60 éves a REZSI!

A nagyszámú meghívott vendég között szerepeltek a fenntartó Szakképzési Centrum vezetői, meghívást kaptak továbbá az intézmény egykori és jelenlegi pedagógusai, a társ szakképző iskolák igazgatói, továbbá a helyi intézmények és a környező általános iskolák vezetői is. Az ünnepséget dr Pajtók Gábor, a térség országgyűlési képviselője és a város vezetői is megtisztelték jelenlétükkel.

 

Csesznok Róbert, a technikum igazgatója köszöntőjében kiemelte az intézmény által elért eredményeket és az oktatásban betöltött szerepét. Az elmúlt hat évtizedben közel 5000 tanuló végzett az intézményben. Az évek alatt a REZSI mint iskola több átalakuláson is átesett, de a modern technológiai fejlesztések mellett is megőrizte hagyományos értékeit, és továbbra is a diákok széles körű készségfejlesztését helyezi előtérbe – hangsúlyozta az igazgató. Az intézmény jövőbeni terveiről annyit elárult, hogy a közeljövőben jelentős bővítést terveznek az épületen és újraindul a kollégium is.

Az évfordulós ünnepség nemcsak az intézmény, de a helyi közösség számára is fontos esemény volt, hiszen az iskola alapítása óta fontos szerepet tölt be a térség életében. A Remenyik Zsigmond Technikum továbbra is elkötelezett amellett, hogy a jövő generációinak minőségi oktatást biztosítson.

GALÉRIA

60 éves a REZSI!

Dr. Pajtók Gábor 2.jpg
Dr. Pajtók Gábor.jpg
Csesznok Róbert igazgató.jpg

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Kamarai elismerés a kiemelkedő versenyeredményeket elért diákoknak és oktatóiknak

Kamarai elismerés a kiemelkedő versenyeredményeket elért diákoknak és oktatóiknak

A Heves Vármegyei Szakképzési Centrum kiemelkedő versenyeredményeket elért diákjait, az őket felkészítő tanárokat, oktatókat elismerésben részesítette a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. 

2024. jún. 3.
admin
Az alternatív járműhajtáshoz kapcsolódó tudás biztosított a Bornemisszában

Az alternatív járműhajtáshoz kapcsolódó tudás biztosított a Bornemisszában

A Heves Vármegyei Szakképzési Centrum érti és tudja a gyakorlati oktatás fontosságát a megújult szakképzésben.

2024. máj. 27.
admin
Gépjármű-diagnosztikai tanműhely kialakítása a hatvani Damjanichban

Gépjármű-diagnosztikai tanműhely kialakítása a hatvani Damjanichban

Napjaink legmodernebb technológiájával ellátott gépjármű-diagnosztikai tanműhellyel gazdagodott a Heves Vármegyei Szakképzési Centrum Damjanich János Technikuma. Az átadó ünnepséget dr. Magyar Zita, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal elnöke nyitotta meg. A közel 90 millió forintos beruházással kialakított műszaki vizsgaállomás a kerekharaszti tanműhelyben valósult meg.

2024. máj. 15.
admin


KIMIKK
Erasmus+Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Heves Vármegyei Szakképzési Centrum

   3300 Eger, Kertész utca 128.

  • Telefon: +36-20/858-3775

   E-mail: hmszc@hmszc.hu

   OM azonosító: 203035

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000211, B/2020/000862


  2024Heves Vármegyei Szakképzési Centrum