Hírek
HVSZC
Bronzérmesek a Március 15. diákjai a III. „Móricz ízvilága”versenyen
Bronzérmet és különdíjat is elhoztak a diákok

A Heves Vármegyei SZC Március 15. Technikum, Szakképző Iskola két diákja, Bangó Alexandra és Gyurkó Dávid (12.C) fantasztikus eredményt ért el a fehérgyarmati III. „Móricz ízvilága” szakácsversenyen, ahol a dobogó harmadik fokára állhattak! Valamint a Peppinó Pizzeria különdíját is elhozták!
Külön gratuláció illeti felkészítő tanáraikat, Kopkáné Nagy Boglárkát és Kronovetter Krisztinát, akik szakmai támogatásukkal segítették a csapatot a sikerhez!
KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Richter Egészségváros Gyöngyösön – A Heves Vármegyei Szakképzési Centrum iskoláinak közel 400 lelkes diákja csatlakozott
A június 14-i eseményen a Heves Vármegyei Szakképzési Centrum is példaértékű összefogással képviseltette magát
HVSZC

Megnyílt a Szakképzési Pont Gyöngyösön – ahol a tanulás élmény!
A Szakképzési Pont mostantól minden érdeklődő előtt nyitva áll
HVSZC

Kiemelkedő teljesítmények – Oklevélátadó ünnepséget tartott a Heves Vármegyei Szakképzési Centrum
Több mint 150 diák és oktatóik vettek át elismeréseket
HVSZC