Hírek
HVSZC
Bronzérmesek a Március 15. diákjai a III. „Móricz ízvilága”versenyen
Bronzérmet és különdíjat is elhoztak a diákok

A Heves Vármegyei SZC Március 15. Technikum, Szakképző Iskola két diákja, Bangó Alexandra és Gyurkó Dávid (12.C) fantasztikus eredményt ért el a fehérgyarmati III. „Móricz ízvilága” szakácsversenyen, ahol a dobogó harmadik fokára állhattak! Valamint a Peppinó Pizzeria különdíját is elhozták!
Külön gratuláció illeti felkészítő tanáraikat, Kopkáné Nagy Boglárkát és Kronovetter Krisztinát, akik szakmai támogatásukkal segítették a csapatot a sikerhez!
KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Szak(ma)rket – Termelői piac rendhagyó helyszínen!
Július 17-én Eger belvárosában, a Gárdonyi téren várták az érdeklődőket a Szak(ma)rket termelői piacra.
HVSZC

A Heves Vármegyei SZC az Egri Borünnepen
6 étel-bor párosítást kínáló étterem közül 5 nevezett a versenyre.
HVSZC

Kiváló diákokat köszöntöttek Füzesabonyban
A Heves Vármegyei SZC Remenyik Zsigmond Technikum két tanulója is a díjazottak között szerepel
HVSZC