Hírek
admin
Dobogós helyezés a Sárvárinak
A Heves Vármegyei SZC Sárvári Kálmán Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium csapata október 22-én kiválóan teljesített az országos szakácsversenyen.

A Heves Vármegyei SZC Sárvári Kálmán Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium csapata október 22-én kiválóan teljesített az országos szakácsversenyen. A mangalica szűzérme, Kurca-parti kappan és hüvelyes zöldség felhasználásával megálmodott ételkülönlegességgel a dobogó harmadik helyére állhattak. A II. Lukács István Emlékversenyt a Stílusos Vidéki Éttermiség Egyesület és az Agrármarketing Centrum szervezésében rendezték meg a 81. OMÉK programjainak részeként Budapesten.
KAPCSOLÓDÓ HÍREK

A Heves Vármegyei SZC az Egri Borünnepen
6 étel-bor párosítást kínáló étterem közül 5 nevezett a versenyre.
HVSZC

Kiváló diákokat köszöntöttek Füzesabonyban
A Heves Vármegyei SZC Remenyik Zsigmond Technikum két tanulója is a díjazottak között szerepel
HVSZC

Ajtai Sándor „A Hónap Iskolaőre” elismerésben részesült
Ajtai Sándor immár ötödik tanévét tölti a technikumban
HVSZC