Ugrás a fő tartalomra

3300 Eger, Kertész utca 128.


+36-20/858-3775

Széchenyi 2020

Mézeskalács készítő


A mézeskalács készítő szakember kézműves körülmények között mézeskalácsokat és mézes termékeket készít. Munkája során technológiai, illetve termelési számításokat végez. Átveszi, raktározza és előkészíti a gyártáshoz szükséges nyersanyagokat. A termékek előállítása során beállítja és kezeli a gépeket, berendezéseket és az eszközöket. Mézeskalácsokat és mézes termékeket készít a technológiai utasításoknak megfelelően, majd ezeket csomagolja és szakszerűen tárolja.

Alapvető minőségbiztosítási vizsgálatokat végez a nyersanyagokon és a termékeken. A termeléssel kapcsolatos dokumentumokat a minőségbiztosítási rendszerek előírásai szerint a saját felelősségi körében vezeti. Munkáját a gazdaságossági elvek, minőségbiztosítási, élelmiszer higiéniai, technológiai, tűz- munka-és környezetvédelmi és egyéb vonatkozó előírások betartásával (4-es szint) és betartatásával végzi.

Amennyiben jó kézügyességed van, kreatív vagy, ötleteidet kiválóan kamatoztathatod mézeskalácskészítőként.

Iskolai előképzettség

Alapfokú iskolai végzettség

Szakmai előképzettség

Nem szükséges

Egészségügyi alkalmassági követelmény

Nem szükséges

Szakmai gyakorlat

Nem szükséges

SZC SPECIFIKUS INFORMÁCIÓK A KÉPZÉSHEZ

A Képzést indítja:

Heves Vármegyei SZC József Attila Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium (Gyöngyös) (Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2024/000307)

További információkért, részletekért keresse az iskola honlapját: https://jaszk.hu/ vagy érdeklődjön az alábbi telefonszámon: +36-20/858-3706



KIMIKK
Erasmus+Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Heves Vármegyei Szakképzési Centrum

      3300 Eger, Kertész utca 128.

    • Telefon: +36-20/858-3775

      E-mail: hmszc@hmszc.hu

      OM azonosító: 203035

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000211, B/2020/000862


    2025Heves Vármegyei Szakképzési Centrum